Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

Γιατί το κοτόπουλο πέρασε το δρόμο;


perierga.gr - "Γιατί το κοτόπουλο πέρασε το δρόμο;"  
Πλάτωνας: Για το καλό του! Στην άλλη πλευρά βρίσκεται η αλήθεια. 
Καρτέσιος: Για να πάει στην απέναντι πλευρά. 
Γαλιλαίος: Κι όμως, τον διέσχισε… 
Αριστοτέλης: Είναι στη φύση του κοτόπουλου να διασχίζει τους δρόμους. 
Κάρολος Μαρξ: Ήταν ιστορικά αναπόφευκτο. 
Δαρβίνος: Τα κοτόπουλα, στο πέρασμα των αιώνων, επιλέχτηκαν από τη φύση με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι σήμερα γενετικώς ικανά να διασχίζουν δρόμους.  
Μακιαβέλι: Ο σκοπός που είχε το κοτόπουλο για να περάσει το δρόμο αγιάζει τα μέσα – όποια κι αν είναι αυτά. 
Φρόιντ: Το γεγονός ότι ασχολείστε με το εάν το κοτόπουλο διέσχισε το δρόμο αποδεικνύει ότι διακατέχεστε από σύνδρομα ανασφάλειας και ότι η σεξουαλικότητά σας είναι αφόρητα καταπιεσμένη. Γιούρι Γκαγκάριν: Για να πάει εκεί που κανένα άλλο κοτόπουλο δεν είχε πάει πριν. 
Μάρτιν Λούθερ Κινγκ: Ονειρεύομαι έναν κόσμο όπου κάθε κοτόπουλο θα είναι ελεύθερο να διασχίζει το δρόμο χωρίς να δίνει λογαριασμό για την πράξη του.  
Μπιλ Κλίντον: Ορκίζομαι στο Σύνταγμα και στις Αρχές των Ηνωμένων Πολιτειών ότι δεν είχα καμία σχέση με το κοτόπουλο αυτό. 
Ιωσήφ Στάλιν: Δεν με νοιάζει. Πιάσε το. Θέλω τα αβγά του για να κάνω μια ομελέτα.  
Ρίτσαρντ Νίξον: Κανένα κοτόπουλο δεν πέρασε το δρόμο. Επαναλαμβάνω, κανένα κοτόπουλο δεν πέρασε το δρόμο.
Μπιλ Γκέιτς: Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας αναγγείλουμε ότι μόλις κυκλοφόρησε το νέο «ΚΟΤΟFFICE 2012″, που δεν διασχίζει μόνο το δρόμο, αλλά εκκολάπτει, αρχειοθετεί, σχεδιάζει κ.λπ. μόνο για 600 ευρώ, συμπεριλαμβανομένης φοιτητικής έκπτωσης.  
Ένας πωλητής της ΙΒΜ: Προτείνουμε την εγκατάσταση ενός ψηφιακού συστήματος που θα επιτρέπει στα κοτόπουλα να διασχίζουν εύκολα τους δρόμους. Ήτοι ένα δίκτυο με 5 τερματικά συνδεδεμένα σε δίκτυο, συνολικής μνήμης 600 GB και με ταχύτητα 1.500 ΜΗz θα είναι η καλύτερη λύση για τη διάσχιση των δρόμων. Η λειτουργία της εγκατάστασης απαιτεί μια συνεχή υποστήριξη, δηλαδή 25 ανθρωποι και κόστος 400.000 τη μέρα.  
Ζουράρις: Ω κατηραμένη όρνι, ήτις συνέπλεξας ημάς πάντας εις τοιαύτην συνουσίαν λογοδιαρροίας ένεκα ερμηνείας μωρού κινήσεως όρνιθος τινός! 
Λιακόπουλος: Διαβάστε εδώ όλη η αλήθεια γιατί πέρασε το κοτόπουλο απέναντι στο: "Κακαρίζουν ανάμεσά μας Νο14!" Δεν τα λέω εγώ, τα λέει το βιβλίο (μου)! Με 25 ευρώ, δώδεκα τόμοι που εξηγούν όσα σας κρύβουν για το κοτόπουλο!  
Σαμαράς: Το κοτόπουλο πέρασε απέναντι, επιβεβαιώνοντας την εμπιστοσύνη και τη στήριξη της πανίδας στην τεράστια προσωπική μου προσπάθεια για ανάπτυξη, ανάπτυξη, ανάπτυξη. 
Κεδίκογλου: Γιατί το έσπρωξε ο ΣΥΡΙΖΑ.  
Δένδιας: Γιατί μπορεί! 
Πάγκαλος: Για να το φάμε μαζί. 
Βενιζέλος: Γιατί το έβαλε ο Βαξεβάνης για να με εμπλέξει σε αισχρές σκευωρίες και συνωμοσίες. Η δημοκρατία όμως θα αντέξει!  
Κουβέλης: Για να απαγκιστρωθεί σταδιακά από την εδώ πλευρά του δρόμου, αλλά αδιαπραγμάτευτα εντός της Ευρώπης. 
Καμμένος: Είναι παράνομη και αντισυνταγματική η διάβαση του δρόμου από το κοτόπουλο και καλώ τους διαβάτες του δρόμου να εφαρμόσουν το άρθρο 120 του Συντάγματος!  
Κωνσταντοπούλου: Παρακαλώ να ανακαλέσετε την φράση σας και να αφαιρέσετε την κατάληξη "πουλο" από την κότα, διότι προβάλλετε σεξιστικά μηνύματα επικίνδυνα για τη νεολαία μας! Να καταγραφεί στα πρακτικά κύριε πρόεδρε. Ολοκληρώνω σε ένα λεπτό.  
Παπαρήγα: Πέρασε απέναντι παρασυρμένο από τις αστικές αυταπάτες διαχείρισης του συστήματος. 
Μαζεστίξ: Το κοτόπουλο πέρασε το δρόμο απέναντι, γιατί υπήρχε το απέναντι.
Ρεπούση
Περνά  απέναντι γιατί στο πεζοδρόμιο γίνονταν συνωστισμός.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου