Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

Η ΑΡΠΑΓΗ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ

Η Ελληνική μυθολογία, αναφέρεται αρκετές φορές σε αρπαγές γυναικών τόσο από Έλληνες όσο και από άλλους λαούς. Στην ουσία αναφέρεται στην αρπαγή συμβόλων, τοτέμ, μάνταλα, μάντρα και γιάντρα, με μεγάλη ενεργειακή δύναμη, την οποία οι ιερείς της φυλής γνώριζαν να κατευθύνουν εκεί που ήθελαν.
Ο μεγάλος ψυχίατρος Κάρλ Γιουνγκ ανάλωσε σχεδόν όλη τη ζωή του στη μελέτη των συμβόλων ως τα γράμματα της γλώσσας του ασύνειδου, δηλαδή εκείνης της περιοχής της συνειδητότητος που είναι πέρα από τη συνήθη, καθημερινή συνείδηση και εγρήγορση και αποκαλύπτεται συνήθως στον ύπνο με όνειρα ή στους αγίους και προφήτες με θεία οράματα και ήχους. Κατάλαβε ότι όποιος γνώριζε καλά τη γλώσσα του ασύνειδου που αποτελείται από αυτά τα αρχέτυπα σύμβολα, τα mantala, mantra και jantra των Ινδών, μπορούσε να αποκτήσει τεράστιες δυνάμεις (σίντις). Αυτό, βέβαια, το γνώριζαν οι αρχαίοι πρόγονοι μας, από την εποχή της προϊστορικής Αθήνας και Ατλαντίδας και γνώριζαν επίσης ότι η κακή χρήση τους από ακατάλληλα άτομα, μπορούν να επιφέρουν, ασύλληπτες καταστροφές, πέρα και από αυτές ενός μαζικού πυρηνικού πολέμου! Κάτι τέτοιο έγινε στη Γη, στον Ατλαντικό πόλεμο κάπου στο 1850 π.Χ. με αποτέλεσμα τη μαζική εξόντωση λαών της μαύρης και κίτρινης φυλής, τις μεγάλες ηφαιστειακές εκρήξεις, τους παγετώνες και τον κατακλυσμό που επέφερε το 1530 π.Χ. Πιθανά παρόμοιο γεγονός (αν και προσωπικά θεωρώ τον γενικευμένο θερμοπυρηνικό πόλεμο ως αιτία) να έγινε στον πλανήτη Φαέθοντα το 65 εκ/μυρια π.Χ. που επέφερε την καταστροφή των δεινοσαύρων στη Γη.

Ο μύθος της αρπαγής της Ωρειθυίας (ωραία+θέα) από τον Βορέα, η μεταφορά της στη Θράκη, ο βιασμός της και η γέννηση 4 παιδιών του Ζήτη, του Καλάι, της Χιόνης και της Κλεοπάτρας. Ο Πλάτων τον ξεπέρασε γρήγορα το μύθο, λέγοντας πως ο βοριάς την έριξε στο ποτάμι!, ενώ ο Αισχύλος έγραψε ένα δράμα για αυτό που βέβαια χάθηκε! Οι βορεάδες Ζήτης και Καλάις απέκτησαν την ικανότητα να πετάνε και απήλλαξαν τον σύζυγο της αδελφής τους Κλεοπάτρας, Φινέα, από τις φοβερές Άρπυιες! Ήταν αργοναύτες και έπεισαν τους συντρόφους τους να εγκαταλείψουν τον δωριέα Ηρακλή στη Μυσία.
Ο Ηρακλής βεβαίως θα τους εξοντώσει αργότερα στην Τήνο.
Παρόμοια η αρπαγή της Ελένης (ελ=φωτεινός +εν) από τον Πάρι (Π+Άρις). Το άλλο όνομα του Πάρη ήταν Αλέξανδρος!
Έχουμε τον βόρεια εισερχόμενο, λευκό λαό, στη Θράκη που υφαρπάζει τους θεούς και τα ιερά σύμβολα των γηγενών όπως φαίνεται από την Ωρειθυία κόρη του γηγενούς  Ερεχθέως.
Παρόμοια έγινε στην Ινδία με την αρπαγή των ιερών συμβόλων των Δραβίδων.
Οι Δραβίδες ήταν αυτόχθων μέλανας λαός της Ινδίας και της Σρί Λάνκα με κύρια θεότητα τη Μεγάλη Μητέρα (Κάλι ή Ντέβι-Σάκτι ) συγγενής λαός με τους Λέλεγες και πιθανά οι πρόγονοι ή συγγενείς των Εβραίων! (Θα αναφερθούμε σε άλλο άρθρο γι'αυτό, απλά θα πούμε εδώ ότι αριθμολεξικά ΛΕΛΕΓΕΣ=278=ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ!).
Ας δούμε περιληπτικά τη διαχρονική αρπαγή των συμβόλων, από τον πολιτισμένο λευκό, δυτικό άνθρωπο:

1] Η Μεγάλη Μητέρα αρπάχτηκε και καταργήθηκε, ιδίως στους σημερινούς, προτεστάντες, όπου σπανίζει η λατρεία της Παναγίας.
2] Η κόκκινη και χρυσή σβάστικα του Ινδουισμού έγινε ολόμαυρη και ευθεία, άκαμπτη με εξαφάνιση κάθε καμπύλης που παραπέμπει στη γυναίκα και τη Μεγάλη Μητέρα. (Η Φύση άλλωστε αποφεύγει τις ευθείες!). Γνωστό ως σύμβολο του ναζισμού.


3] Η εξάλειψη, παρόμοια κάθε τρούλου, σφαίρας και η αντικατάσταση του με πυραμίδες. Όπως ο τρούλος των βυζαντινών εκκλησιών και των ισλαμικών τεμένων που έγιναν κατακόρυφα παραλληλόγραμμα καμπαναριά με πυραμίδες στην κορυφή τους και κάμποσα γαργοϋλικά τερατουργήματα (δαίμονες) στις άκρες των σκεπών των ναών τους.

4] Η τρίαινα του θεού Σίβα-Ποσειδώνα συζύγου της Σάκτι-Αμφιτρίτης έγινε σύμβολο του σατανά!
Θα τολμήσουμε να πούμε ότι η στρέβλωση-κατάσπαση και ευθείαση του ιερού ημικύκλιου της τρίαινας δίνει τον σταυρό! Παρόμοια ιερές λέξεις του ινδουισμού όπως το σατ=αυτό, καλό και άναντα=ευδαιμονία, μετατράπηκαν στη λέξη Σατ-ανα(ς)! Παρόμοια και ο Μέγας Παν, ο ενσαρκωμένος θεός της Φύσης έγινε ο "έξω απ'αδώ"  Δίαβολος. Δηλαδή η βολή του Διός!!!

5] Ομοίως ο κεραυνός σύμβολο της κατερχομένης ζωοποιού και αφυπνιστικής του νου ενέργειας, το όπλο του σωτήρος Διός, έγινε σύμβολο των ΕΣ-ΕΣ και σήμερα κάθε περιθωριακής, ρατσιστικής ομάδας.

6] Το ουράνιο τόξο,σύμβολο της παγκόσμιας αδελφότητος έγινε σύμβολο των ομοφυλοφίλων (χωρίς να υπάρχει κανένα πρόβλημα με αυτούς) και του ζόμπι λαού των μακεδόνων της νέας τάξης!

7] Το σύμβολο του Ισλάμ, πανάρχαιο σύμβολο της θεάς του Βυζαντίου Εκάτης και της αραβικής θεάς Αλουάτ-Αφροδίτης έγινε ή τείνει να γίνει στη Δύση, σύμβολο της τρομοκρατίας!


8] Το σύμβολο G της θεάς ΓΑΙΑΣ της Μεγάλης Μητέρας ετριγωνίσθη και εφυλακίσθη από τά μαθηματικά όργανα (κανόνα και διαβήτη) των αρείων γεωμετρών της κάθε εγωπαθούς αστικής τεκτονικής στοάς. Φρόντισαν τόσο να το γελοιοποιήσουν ώστε το έκαναν και (ανύπαρκτο βέβαια) σημείο σεξουαλικού ερεθισμού της γυναίκας, προσβάλλοντας κάθε ιερό στην ύπαρξη του αρχέτυπου της γυναίκας και μητέρας. Αλλά πρόσβαλαν και χυδαιοποίησαν και τα ιερά τσάκρα της περιοχής, όπου αποτελεί έδρα της πνευματικής δύναμης της κουνταλίνι.
Ο Μιχαήλ Αίβανχοφ το θεωρούσε αυτό ως την περίφημη "ύβρη προς το Άγιο Πνεύμα" της Καινής Διαθήκης.
**Μια τελείως επιφανειακή αναφορά, θα κάνω στον Ρόμβο που σχηματίζει το άνω σύμβολο, δηλωτικό του 4πλού Αντακαράνα στην τάντρα των Ινδουιστών, του οργάνου που δίνει η φύση στον άνθρωπο και αποτελείται από το Νου-Μανας,τη Μνήμη, το Εγώ και τη Διάκριση-Budhi!

9] Οι ιερές κάρτες της παγκόσμιας ιεράς βιβλιοθήκης, οι κάρτες Ταρό, αυτές που φέρουν κωδικοποιημένη όλη την ιστορία του θείου όντος άνθρωπου και των θεών μαζί, όχι απλά αρπάχθηκαν, αλλά βιάστηκαν και μεταλλάχθηκαν σε τερατουργήματα που "προφητεύουν" τις καταστροφές που συμβαίνουν στη σύχρονη ανθρώπινη ιστορία. Οι κάρτες των ιλουμινάτι με τους δίδυμους πύργους, το ρολόι του δημαρχείου της Φουκουσίμα δεν αποτελούν παρά την αποκάλυψη του παρανοικού σχεδίου που έχει η μαύρη αδελφότητα για τον πλανήτη. Η τελευταία κάρτα που δείχνει τον πλανήτη να εκρήγνυται στην περιοχή του Πακιστάν (όπως έγινε με τον πλανήτη Φαέθων που κατοικούσαν παλιά), είναι τρομακτική και δείχνει ότι δεν διστάζουν σε τίποτε. Το έκαναν στο παρελθόν με τον Φαέθοντα, θα το ξανακάνουν με τη Γη!

10] Το άστρο του Δαυίδ (ίσως του Δραβίδ..), σύμβολο ισορροπίας και αρμονίας, το ανάλογο του Γινγκ-Γιανγκ έγινε σύμβολο του σιωνισμού.


11] Το σφυροδρέπανο με τα ιερά σύμβολα του δρεπανιού του Κρόνου και του σφυριού του σιδηρουργού θεού της φωτιάς Ηφαίστου, σύμβολα αγώνα της αγροτικής και εργατικής τάξης ενάντια στον εκμεταλλευτή, αποικιοκράτη, καταπιεστή κ.λ.π έγινε ισοδύναμο του ναζισμού στη σημερινή Δύση που πρωτοστατεί στην αλλοίωση της ιστορίας. Έχει ήδη απαγορευτεί σε πολλές ευρωπαικές χώρες!

12] Το mantra  ΟΜ που αλλοιώθηκε σε ΑΜΗΝ προστέθωντας το Ν της νέας φυλής των βόρείων ούνων και του κριόμορφου θεού τους Άμμωνα του αγαπημένου θεού του Μεγαλέξανδρου. Να υπενθυμίσουμε ότι το σημείο V ως αναγνωριστικό των λύκων δεν δηλώνει τον δαίμονα Τυφώνα το γιο της θεάς Ήρας και του Χάους, αλλά μάλλον τα αυτιά του Λύκου και του θεού Άμμωνα που "ευλόγησε" τον Μ.Αλέξανδρο!




13] Οι περίφημες στήλες του τεκτονικού ναού του Χιράμ των λευκών φοινίκων. Αποτελούν αρπαγή από τις δύο όρθιες στήλες του δωριέα Ηρακλή που έστησε στη Χιρόνα της Καταλωνίας σε ανάμνηση της νίκης του επί του γίγαντα-θηρίου Γηρυόνη. Συμβολίζουν την πνευματικότητα και τη συναισθηματικότητα στους αγωγούς Ιντα και Πίνκαλα του ενεργειακού ανθρωπίνου σώματος .

14] Η αντιγραφή του ανατολικού συμβόλου της παγκόσμιας ένωσης, του απόλυτου, του ΟΛΟΥ, που περιέχει το καλό-άσπρο και το κακό-μαύρο, το ιερό Γινγκ-Γιανγκ έγινε μωσαϊκό πάτωμα με ασπρόμαυρα τετράγωνα για να το πατάει ο καθένας. Ίσως η μεγαλύτερη ασέβεια, αλλά και η αποκάλυψη του λυκοχαρακτήρα των σκοτεινών "αδελφών" μας!




15] Ο σταυρός έκανε αρκετές τράμπες. Από πανάρχαιο σύμβολο των 4 στοιχείων της Γαίας και μέρος της λατρείας της Μεγάλης Μητέρας έγινε όργανο  βασανιστηρίου και μετά σύμβολο θυσίας στους Χριστιανούς για να ξαναγίνει σύμβολο της μεγάλης λευκής χριστιανικής αδελφότητος και των σταυροφόρων της, σύμβολο επικράτησης επί των κατώτερων φυλών του πλανήτη, αληθινό χάραγμα του θηρίου!!!






http://kokkinokoupi.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου