Παρασκευή, 28 Αυγούστου 2015

Σκύλος: Προστάτης και σύμβολο ευημερίας

   
Ο Σκύλος όχι μόνο φέρνει πλούτο, αλλά φροντίζει και για τη φύλαξή του, σύμφωνα με το Φενγκ σούι.
Οι Ταοϊστές ισχυρίζονται ό,τι οι περιουσίες των ανθρώπων που έχουν σκύλο παρουσιάζουν ανοδική τάση.
Ο δάσκαλος Δρ Wu, πίστευε ότι είναι καλό οι άνθρωποι να έχουν σκυλιά στο σπίτι τους, διότι ο σκύλος όχι μόνο φέρνει χρήματα αλλά επιπλέον τα προστατεύει.
Το αντίστοιχο ζώδιο με το Σκύλο, στο δυτικό ωροσκόπιο, είναι ο Ζυγός και ως εκ τούτου σχετίζεται με τον πλανήτη Αφροδίτη. Συμβολίζει την πίστη, την δικαιοσύνη και την υπομονή.
Αν έχετε δική σας επιχείρηση, και θέλετε να προσλάβετε έναν υπάλληλο υποδοχής, ένα άτομο που έχει γεννηθεί τη Χρονιά του Σκύλου, θα σας φέρει τύχη, εφόσον είναι συμβατό με το δικό σας ωροσκόπιο - δηλαδή, αν έχετε γεννηθεί σε χρονιά Αλόγου, Τίγρης ή Χοίρου.
Δεν έχει σημασία αν πρόκειται για κάποιον που είναι νέος ή ηλικιωμένος. Τα άτομα αυτά είναι χαρούμενα εργατικά και υπεύθυνα. Τους αρέσει να βοηθάνε και μπορείτε να βασιστείτε επάνω τους.

Ο σκύλος είναι ο φύλακας σας
- Στους ναούς στην Κίνα μπορεί κάποιος να διακρίνει τα περίφημα αγάλματα σκύλων με το όνομα Fu - οι ουράνιοι σκύλοι.
- Τα σκυλιά Fu εμφανίζονται σαν ζευγάρι. Το αρσενικό κρατάει μια σφαίρα κάτω από το δεξί του πόδι - σύμβολο δημιουργικότητας - και το θηλυκό κρατάει ένα νεογέννητο κάτω από το αριστερό του πόδι - σύμβολο προστασίας.
- Τα πολλά σκυλιά είναι επίσης καλό και για πόλη.
- Είτε έχετε ένα ζωντανό σκύλο ή ένα σκύλο Fu, θα πρέπει να βρίσκεται στο πίσω μέρος του σπιτιού. Τα χρήματα ίσως ξεγλιστρήσουν από την πίσω πόρτα, γι αυτό ο σκύλος πρέπει να είναι φύλακας σε εκείνο το σημείο.
- Μπορείτε να αφήσετε τους σκύλους να περιφέρονται στην μπροστινή αυλή, αλλά το σπίτι τους πρέπει να είναι πάντα έξω στην πίσω αυλή.
- Να είστε προσεκτικοί όταν αγοράζετε ένα άγαλμα σκύλου Fu. Μπορεί να είναι αρκετά όμοιο με τα παραδοσιακά αγάλματα λιονταριών, τα οποία έχουν διαφορετικές ομοιότητες. Σιγουρευτείτε για τι ακριβώς αγοράζετε.
- Αν έχετε γεννηθεί τη Χρονιά του Δράκου δεν θα πρέπει να έχετε καθόλου σκύλο στο σπίτι σας.
- Για έναν Ταοϊστή οι σκύλοι έχουν θετική ενέργεια yang, ενώ οι γάτες αρνητική ενέργεια yin.

Υπάρχει μια μικρή ιστορία για την αρνητική ενέργεια της γάτας.
Ο Bao Gong, ο μεγάλος δικαστής της δυναστείας Song, κάποτε αντιμετώπιζε μια πολύ δύσκολη υπόθεση. Ανακρίνοντας τα διάφορα κόμματα δεν μπορούσε να βρει έναν τρόπο να διακρίνει ποιος έλεγε ψέματα και ποιος αλήθεια. Σαν τελευταία προσπάθεια ζήτησε βοήθεια από τις απόκρυφες δυνάμεις και κάλεσε μια γάτα από τον κάτω κόσμο- yin, για να μπορέσει να βγάλει απόφαση.
Η γάτα επειδή ήταν εκπαιδευμένη να μυρίζει ψάρια και να κυνηγάει ποντίκια, πήγε κατ' ευθείαν στον πραγματικό ένοχο, τον οποίον έπιασαν αμέσως και τον τιμώρησαν.
Ο δικαστής εντυπωσιάστηκε τόσο πολύ από την οξυδέρκεια της πανέξυπνης γάτας, που αποφάσισε να την κρατήσει. Αρνήθηκε λοιπόν να την αφήσει να γυρίσει πίσω. Από εκείνη την ημέρα όταν μια γάτα φωνάζει, θεωρούν ό,τι είναι η δαιμόνια γάτα, που παραπονιέται γιατί θέλει να γυρίσει στον κάτω κόσμο.
Γι αυτό το λόγο οι Ταοϊστές δεν συνιστούν τις γάτες για κατοικίδια.
Οι μυστικές δυνάμεις του σκύλου σου
 
Astrology.gr, Ζώδια, zodia, Οι μυστικές δυνάμεις του σκύλου σου    
Συμβουλές για την επιλογή του

Όταν το σκυλί σου κάθεται με αγάπη δίπλα στα πόδια σου και κουνά την ουρά του, θυμήσου ότι: ξέρει τι έφαγες την τελευταία φορά, αν έχεις τρέξει ένα χιλιόμετρο κι ίσως αν έχεις πρόβλημα υγείας. Μπορεί επίσης να καταλάβει, εάν έκανες πρόσφατα σεξ. Είναι γνωστό ότι η όσφρησή του είναι εκατομμύρια φορές δυνατότερη από τη δική σου. Μάλιστα είναι τόσο καλή, που μπορεί να δοκιμάσει και να νιώσει την γεύση από ένα κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη αραιωμένο σε ένα εκατομμύριο λίτρα νερού.
Πίστεψέ με, το να επιλέξεις το κατάλληλο σκυλί, μπορεί να σε βοηθήσει στους στόχους που θέλεις. Έτσι είναι καλύτερα να μην επιμένεις σε μια συγκεκριμένη ράτσα, καθώς διαφορετικοί τύποι σκύλων μπορούν να σε βοηθήσουν, αλλά με μαγικό τρόπο.
Όχι δεν μιλώ για μαγεία, όπως το εννοείς. Θα σου εξηγήσω.
mauro mesaaaa
Τα μαύρα σκυλιά είναι φορείς ισχυρής ροής ενέργειας. Αλλά αν το μυαλό σου είναι κολλημένο σε αρνητικές σκέψεις, με το μαύρο σκυλί θα αυξηθούν αρκετά. Έτσι, το μαύρο σκυλί συνιστάται μόνο αν στην οικογένειά σου η ειρήνη βασιλεύει. Στη συνέχεια, το μαύρο σκυλί θα μπορέσει να παράγει καλή ενέργεια. Πιστεύεται μάλιστα ότι το μαύρο σκυλί φρουρεί το σπίτι από κεραυνό.
Τα μαύρα σκυλιά είναι κατάλληλα για ανθρώπους που θέλουν να συμμετέχουν ενεργά σε πνευματιστικές σεάνς και στον αποκρυφισμό, καθώς ένα σκυλί με αυτό το χρώμα προωθεί την καλή επαφή με τη μετά θάνατον ζωή και τα αστρικά όντα.
Τα chows είναι κατάλληλα, αν είσαι από τους ανθρώπους που έχουν δεσμευτεί σοβαρά με πνευματικές πρακτικές όπως γιόγκα, διαλογισμό ή άλλα είδη. Αυτό το σκυλί θα σε βοηθήσει να διατηρήσεις την ισορροπία σου στις διάφορες μορφές ενέργειας.
Τα σκυλιά που έχουν μια λευκή κηλίδα πάνω από κάθε μάτι, είναι ιδανικοί φύλακες για το σπίτι σου από τα κακά πνεύματα, αλλά επίσης μπορεί να σε βοηθήσουν στις ακριβείς προβλέψεις.
Πιστεύεται ότι αυτές οι λευκές κηλίδες, οι οποίες είναι γνωστές ως «μάτι στο άλλο κόσμο», κάνουν το σκυλί να έχει εκείνη την μαγική ιδιότητα που του επιτρέπει να δει σε άλλους κόσμους.
leuko mesa
Τα ολόλευκα σκυλιά συνιστώνται, αν είσαι από εκείνους που τσακώνονται συχνά στο σπίτι, επειδή μετατρέπουν την αρνητική ενέργεια σε θετική. Ένα λευκό σκυλί μπορεί να υιοθετηθεί από οποιονδήποτε, δεδομένου ότι θα του μεταφέρει την ειρήνη και θετική ενέργεια.
Σκύλοι με κοκκινωπό τρίχωμα είναι ιδανικοί για να σε προστατέψουν ενάντια σε ξόρκια και μαγεία.
Τα σκυλιά με σκούρο τρίχωμα, από την άλλη, συνιστώνται εάν είσαι λίγο παραπάνω συναισθηματικός/η. Όπως και να έχει, να θυμάσαι ότι οι σκύλοι με σκούρο τρίχωμα θα σε βοηθήσουν να ισορροπήσεις τα συναισθήματά σου και να μην είσαι επιρρεπής σε διάφορους.
Φυσικά, η επιλογή πάνω απ' όλα είναι δική σου και θα πρέπει να εμπιστευτείς τα δικά σου συναισθήματα, όταν επιλέγεις ένα σκυλί. Μάλιστα, είμαι σίγουρη ότι η διαίσθησή σου, θα σου προτείνει την καλύτερη επιλογή.

   
Astrology.gr, Ζώδια, zodia, Φενγκ Σούι: Σκύλος, σύμβολο πλούτου και προστασίας    
Ο σκύλος, ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου είναι πιστός σε ό,τι του δίνεται να φροντίζει.
Οι Ταοϊστές ισχυρίζονται ό,τι οι περιουσίες των ανθρώπων που έχουν σκύλο παρουσιάζουν ανοδική τάση.
Ο δάσκαλος Δρ Wu, πίστευε ότι είναι καλό οι άνθρωποι να έχουν σκυλιά στο σπίτι τους, διότι ο σκύλος όχι μόνο φέρνει χρήματα αλλά επιπλέον τα προστατεύει.
Το αντίστοιχο ζώδιο με το Σκύλο, στο δυτικό ωροσκόπιο, είναι ο Ζυγός και ως εκ τούτου σχετίζεται με τον πλανήτη Αφροδίτη. Συμβολίζει την πίστη, την δικαιοσύνη και την υπομονή.
Αν έχετε δική σας επιχείρηση, και θέλετε να προσλάβετε έναν υπάλληλο υποδοχής, ένα άτομο που έχει γεννηθεί τη Χρονιά του Σκύλου, θα σας φέρει τύχη, εφόσον είναι συμβατό με το δικό σας ωροσκόπιο - δηλαδή, αν έχετε γεννηθεί σε χρονιά Αλόγου, Τίγρης ή Χοίρου.
Δεν έχει σημασία αν πρόκειται για κάποιον που είναι νέος ή ηλικιωμένος. Τα άτομα αυτά είναι χαρούμενα εργατικά και υπεύθυνα. Τους αρέσει να βοηθάνε και μπορείτε να βασιστείτε επάνω τους.
Ο δικός μου φύλακας... η Κίρκη
Ο σκύλος είναι ο φύλακας σας.
Στους ναούς στην Κίνα μπορεί κάποιος να διακρίνει τα περίφημα αγάλματα σκύλων με το όνομα Fu - οι ουράνιοι σκύλοι.
Τα σκυλιά Fu εμφανίζονται σαν ζευγάρι. Το αρσενικό κρατάει μια σφαίρα κάτω από το δεξί του πόδι - σύμβολο δημιουργικότητας - και το θηλυκό κρατάει ένα νεογέννητο κάτω από το αριστερό του πόδι - σύμβολο προστασίας.
Τα πολλά σκυλιά είναι επίσης καλό και για πόλη.
Είτε έχετε ένα ζωντανό σκύλο ή ένα σκύλο Fu, θα πρέπει να βρίσκεται στο πίσω μέρος του σπιτιού. Τα χρήματα ίσως ξεγλιστρήσουν από την πίσω πόρτα, γι αυτό ο σκύλος πρέπει να είναι φύλακας σε εκείνο το σημείο.
Μπορείτε να αφήσετε τους σκύλους να περιφέρονται στην μπροστινή αυλή, αλλά το σπίτι τους πρέπει να είναι πάντα έξω στην πίσω αυλή.
Να είστε προσεκτικοί όταν αγοράζετε ένα άγαλμα σκύλου Fu. Μπορεί να είναι αρκετά όμοιο με τα παραδοσιακά αγάλματα λιονταριών, τα οποία έχουν διαφορετικές ομοιότητες. Σιγουρευτείτε για τι ακριβώς αγοράζετε.
Αν έχετε γεννηθεί τη Χρονιά του Δράκου δεν θα πρέπει να έχετε καθόλου σκύλο στο σπίτι σας.
Για έναν Ταοϊστή οι σκύλοι έχουν θετική ενέργεια yang, ενώ οι γάτες αρνητική ενέργεια yin.
Υπάρχει μια μικρή ιστορία για την αρνητική ενέργεια της γάτας.
Ο Bao Gong, ο μεγάλος δικαστής της δυναστείας Song, κάποτε αντιμετώπιζε μια πολύ δύσκολη υπόθεση. Ανακρίνοντας τα διάφορα κόμματα δεν μπορούσε να βρει έναν τρόπο να διακρίνει ποιος έλεγε ψέματα και ποιος αλήθεια. Σαν τελευταία προσπάθεια ζήτησε βοήθεια από τις απόκρυφες δυνάμεις και κάλεσε μια γάτα από τον κάτω κόσμο- yin, για να μπορέσει να βγάλει απόφαση.
Η γάτα επειδή ήταν εκπαιδευμένη να μυρίζει ψάρια και να κυνηγάει ποντίκια, πήγε κατ' ευθείαν στον πραγματικό ένοχο, τον οποίον έπιασαν αμέσως και τον τιμώρησαν.
Ο δικαστής εντυπωσιάστηκε τόσο πολύ από την οξυδέρκεια της πανέξυπνης γάτας, που αποφάσισε να την κρατήσει. Αρνήθηκε λοιπόν να την αφήσει να γυρίσει πίσω. Από εκείνη την ημέρα όταν μια γάτα φωνάζει, θεωρούν ό,τι είναι η δαιμόνια γάτα, που παραπονιέται γιατί θέλει να γυρίσει στον κάτω κόσμο.
Γι αυτό το λόγο οι Ταοϊστές δεν συνιστούν τις γάτες για κατοικίδια.

Από τη Νία Θεοφανίδου και Ρένα Κολιοπάνου

http://www.astrology.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου